Poslední let - Clark, Julie (Euromedia Group, 2021)
Claire má dokonalý život. Je vdaná za potomka z prominentní rodiny, bydlí v nádherném domě, její dny ladně a bezchybně plynou a její budoucnost je příznivá. Jenže ve skutečnosti nic není takové, jak to vypadá. Její zdánlivě dokonalý manžel je výbušný jako jeho slibná politická kariéra a nechává Claire sledovat, aby měl jistotu, že žije, jak podle něj má. Netuší však, že Claire už měsíce plánuje své zmizení. Díky náhodnému setkání na letišti pozná Evu, jejíž život se zdá stejně bezútěšný. Domluví se, že si na poslední chvíli vymění letenky - a tak Claire míří místo Evy do Oaklandu, Eva letí do Portorika jako Claire. Věří, že díky tomu budou moci začít znovu, daleko od svých minulých životů. Když se letadlo s Evou zřítí, Claire si uvědomí, že už není cesty zpět. Převezme Evinu identitu a spolu s ní i její úzkostlivě skrývané tajemství