Křivoklátsko. 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst - Makaj, Tomáš (Starý most, 2021)
Přináší plno tipů na výlety v krásném kraji kolem Berounky (okresy Plzeň-sever, Rokycany, Rakovník, Kladno, Beroun).