Životní příběh Jana Mikoláška : pravda o slavném českém léčiteli - Šulc, Martin (Mladá fronta, 2020)
Kniha přibližuje životní příběh lidového léčitele Jana Mikoláška (1889-1973), který zažil i tuhý komunismus. Autoři vycházejí také z archivních dokumentů a v knize se kromě dobových materiálů a fotografií objevují i vzpomínky samotného léčitele