Pravda o lásce : milá lady Věrnolásková (1) - Guhrke, Laura Lee (Baronet, 2021)
Romantický příběh odehrávající se na konci 19. století v Anglii. Irene a Henry, vévoda z Torquilu, se setkávají za zvláštních okolností, které příliš nepřejí jejich vzájemnému vztahu. Přesto jsou oba zaskočeni hloubkou vzájemného citu