Štěstí na dně silné kávy - Martin-Lugand, Agnés, 1979- (Motto, 2021)
Budoucnost nelze stavět na lži z minulostiJediným mužem v životě Reine měl zůstat její dospívající syn Noé. Vše ale změní služební cesta, která ji zavede do pirátskými legendami opředeného města Saint-Malo. Ve firmě dovážející kávu, čaj a koření potká muže, který v ní opět probudí lásku. Ale také toho, který ji před lety připravil o všechny iluze. Reine svého syna vychovala v jedné velké lži. Teď musí nést následky svého rozhodnutí a získat zpátky přízeň těch, kteří se od ní odvrátili. Svobodná matka Reine už zanevřela na lásku. Jediným mužem po jejím boku měl zůstat dospívající syn Noé. Pak ji ale služební cesta zavedla do pirátskými legendami opředeného města Saint-Malo. Ve firmě dovážející kávu, čaj a koření poznala muže, vedle něhož konečně procitla. Ale také toho, který ji před lety připravil o všechny iluze. Reine svého syna vychovala v jedné velké lži, kterou nemůže udržet věčně. Teď musí nést následky svého rozhodnutí a získat zpátky přízeň těch, kteří se od ní odvrátili.Oblíbená francouzská autorka Agnes Martin-Lugand přichází z příběhem umístěným do jejího rodného města. Hlavní hrdinka v něm hledá lásku a především pochopení. Po zklamání pro ni není jednoduché navázat nový vztah, proto je fixovaná na svého syna. Ten ale prázdné místo v jejím životě nezaplní