Děti volhy - Jachina, Guzel (PROSTOR, 2020)
Oceňovaný román ruské spisovatelky s tatarskými kořeny přibližuje život a osudy povolžských Němců zhruba od roku 1916 až po jejich násilnou deportaci na počátku čtyřicátých let