Unesená - Ragan, T. R. (Katto, 2021)
Když se sedmnáctiletá Lizzy Gardnerová vrací domů z romantické schůzky se svým chlapcem Jaredem, nemůže být šťastnější. Idylický večer se však záhy mění v noční můru. Lizzy je unesena a vězněna zvráceným sériovým vrahem, kterého policie přezdívá Sklípkan. Po měsících trýznění se jí, jako jediné z jeho obětí, podaří uniknout. Sklípkan není nikdy dopaden a Lizzy je odsouzena k životu ve strachu a v neustálém ohlížení se přes rameno