Případ mrtvé novicky. Vzpomínky budějovického kata III - Jindra, Jaromír (Lirego s. r. o., 2021)
Zlo, jež vyvolal na svět vyděrač Johannes, působí i po jeho kruté smrti na popravišti a obzvlášť citelně postihne rodinu rukavičkáře Jana Matouše Plodera, budějovického radního. V krumlovském klášteře klarisek, kam dočasně ukryl svou jedinou dceru, došlo k sérii záhadných úmrtí novicek. Jde o podivnou epidemii sebevražd vzbuzených náboženským fanatismem, nebo se za smrtí mladých dívek skrývá čísi černá duše?