Strašidelné historky báječného kamaráda Rowleyho Jeffersona - Kinney, Jeff (CooBoo, 2021)
V řadě již třetí díl úspěšné série Deník báječného kamaráda vyprávěný z pohledu Rowleyho Jeffersona. Popadněte baterku, vlezte pod přikrývku a ponořte se do zkrouceného, nečekaně veselého světa fantazie Rowleyho Jeffersona. V těchto komicky děsivých příbězích se setkáte se zombie, upíry, duchy a mnohem více. Rowleyho strašidelné příběhy vás mohou rozesmát, ale pozor, abyste nakonec nemuseli spát s rozsvícenými světly!