Prázdniny blbce číslo 13 - Kratochvíl, Miloš (Pikola, 2021)
Taky už jste dostali vysvědčení, se kterým se vám vůbec, ale vůbec nechtělo domů? Tadeáš tohle zažívá v jednom kuse. Ne že by byl hloupý, je to náhodou fajn kluk, ale učení mu prostě neleze do hlavy. Naštěstí o prázdninách si trochu odfrkne. Rodiče sice zuří, ale u dědy a babičky na něj naštěstí čeká zvláštní strejda Olda, kterému jsou nějaké známky ukradené. A taky dva noví kamarádi. A spousta bláznivých zážitků, u kterých se budete válet smíchy. Na konci už nebudete vědět, že nějaké známky vůbec existují!