Rododendron: za horizontem osudu - Pavlíčková Kovaříková, Pavla (Pointa Publishing, 2021)
Skutečný příběh matky, které lidská zášť a zloba podpořené totalitním režimem v Československu vyrvaly z náručí dvouletou dceru. Nebýt nevinné fotografie s rododendronem, nikdy by se znovu nesetkaly a vy byste tuto knihu nečetli. Projděte se spolu s nimi po molu života. A vydejte se na cestu k odhalení osudových okamžiků stojících za jejich utrpením, která trvala dlouhých 48 let