Panský dům. Návrat - Jacobs, Anne (Euromedia Group, 2021)
Augsburg 1930. Marie a Paul Melzer jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Ale kvůli globální ekonomické krizi a obtížným dobám musí Paul bojovat o přežití své textilní továrny. Když onemocní zánětem srdečního svalu, Marie zakročí a zachrání společnost před zkázou, protože jde o osud celé rodiny.Je třeba učinit důležitá rozhodnutí, protože rodina Melzerových má vysoké dluhy. Jejich milovaná vila může být zachráněna, jen pokud budou stát všichni pohromadě.Závěrečný díl čtyřdílné ságy.