Má mě ráda, nemá mě ráda - Mornštajnová, Alena (Česká povídka, 2021)
Krátké prózy deseti současných českých autorů s tématem milostných pochyb a trápení.Rozpočítadlo pochybujících zamilovaných dalo název dalšímu titulu tradiční edice Česká povídka nakladatelství Listen. V deseti rozmanitých variacích se tu současní čeští prozaici - sedm žen a tři muži - věnují tématu milostných pochyb, nejistot, čekání a touhy, ať už s dobrým či špatným koncem.