Pod hladinou - Caine, Rachel (Moravská Bastei Moba, 2021)
Přestože ji nepřestává pronásledovat hrůzná minulost, snaží se Gwen Proctorová žít dál. Jejímu životu dává navíc smysl jeden starý případ: jedná se o záhadné zmizení mladého muže v Tennessee, který je už tři roky nezvěstný. Jeho matka Ruth Landryová žije od té doby v nejistotě a strachu. A Gwen ji moc dobře chápe. Ví totiž, jaké to je, když se matka o své dítě bojí. Bez zaváhání se tedy rozhodne zoufalé ženě pomoci a ujímá se vyšetřování. Jenže čím více se přibližuje pravdě, tím více se ocitá v nebezpečí