Zabije tě - Gallagher, Charlie (Euromedeia Group, 2021)
Grace Hughesová leží zkopaná na podlaze koupelny a snaží se popadnout dech. Už nemůže ignorovat prostou pravdu: musí odejít, jinak ji její násilnický partner zabije.Grace je vězněm ve vlastním domě, má však plán, jak se osvobodit. Pomůže jí seržantka Maddie Ivesová. Ta momentálně pracuje v týmu, který se specializuje na pomoc obětem domácího násilí. Jenže netuší, že žena k ní nebyla zcela upřímná a vše je mnohem horší, než se na první pohled zdá. Grace běží čas. Musí utéct, jinak zemře.Zabije tě je druhá kniha z nové detektivní série s mladou ambiciózní vyšetřovatelkou Maddie Ivesovou a věčně nabručeným inspektorem Harrym Blakerem