Ten mizernej Bucky Dent - Duchovny, David (Euromedia Group, 2017)
Píše se rok 1978. Ted je salónní komunista, spisovatel a také prodavač arašídů na stadiónu New York Yankees. Tedy spisovatel… rád by se jím stál, ale pořád nenachází své téma, protože v životě skoro nic nezažil. Když se dozví, že je jeho otec nevyléčitelně nemocný, svět se mu rázem obrátí vzhůru nohama. Nejenže se po letech s otcem zase sbližuje, Ted se navíc nastěhuje zpátky do rodného domu a začne vymýšlet, jak otce udržet v co nejlepší náladě – a protože ten je vášnivým fanouškem baseballu, je jasné, kudy povede cesta. Jenomže jak to zaonačit, když otcovi milovaní Boston Red Sox prohrávají jeden zápas za druhým a v lize jsou suverénně nejhorším týmem?