Dům na jezeře - Careyová, Ella (Euromedia Group, 2018)
Mladá Američanka Anna žije klidným a spořádaným životem v San Francisku a o kořenech své rodiny nic netuší. Jednoho dne se však dozví šokující informaci: pochází z aristokratické rodiny, která za druhé světové války přišla o vše, a její dědeček musel na útěku zanechat v rodinném sídle jakýsi nesmírně cenný artefakt. Nyní si přeje jediné - aby milovaná vnučka ztracený poklad našla a přivezla mu ho. Jaká věc může být pro starého pána tak důležitá, a proč právě nyní? Jak to, že se o Annině původu nikdy ani slůvkem nezmínil? Anna se vydává do Německa a při hledání odpovědí se setká s Wilem, mužem, který jí pomáhá vyřešit dávnou záhadu a který ji neodolatelně přitahuje