Trojkoruna - Francis, Felix (Euromedia Group, 2017)
Vyšetřovatel BHA Jeff Hinkley je osloven svými protějšky z druhé strany Atlantiku, aby jim pomohl vyřešit nanejvýše choulostivý případ. Vypadá to totiž, že z agentury, zabývající se korupcí ve sportu v USA, někdo vynáší důvěrné informace o jednotlivých případech. Jeff se v utajení pouští do pátrání v zákulisí amerického dostihového světa a brzy zjišťuje, že se ocitl mezi dvěma mlýnskými koly a že se jeho protivníci nezastaví před ničím, ani před vraždou. Hraje se totiž a tu nejprestižnější z cen – o Trojkorunu