Zápisky z garsonky - Novotný, Pavel (Trigon-Knihy s. r. o, 2020)
Básnický soubor, v němž se autor, liberecký básník, germanista a překladatel Pavel Novotný, pokouší v několika poetických kapitolách zachytit drobné, mnohdy ale klíčové životní epizody