Bistro doma: kuchařka Terezy Willoughby - Wiloughby, Tereza (Euromedia Group, 2018)
Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? Novinářka Tereza Willoughby nabízí svůj vlastní zápisník receptů, které z vás udělají hvězdu kuchyně s minimální námahou. Jídlo na každý měsíc a navíc tipy, jak si nad horkou plotnou zachovat chladnou hlavu. Nechoďte pro večeři do bistra za rohem, doma máte lepší.