Česko z nebe - Paprička, Milan (CBS Nakladatelství s. r. o., 2018)
Publikace představuje města, obce a přírodní i kulturní krásy Čech a Moravy z leteckého pohledu. Každá fotografie má svůj krátký popisek, na konci knihy jsou pak informace o dalších půvabných městech i obcích včetně malých fotografií