Zahradní design: odborná příručka pro laiky i profesionály - Alexander, Rosemary (Euromedia Group, 2018)
Odborně fundovaná publikace se zaměřuje na tvorbu zahradního designu. Seznamuje se všemi aspekty navrhování zahrad od volby nejvhodnějšího místa, rozložení jednotlivých prvků přes napojení prostoru na stávající stavby, otázku světových stran až po využití existujícího porostu i porostu mimo plochu vlastní zahrady. Kniha nabízí celou řadu praktických vodítek, které vycházejí z bohaté praxe obou autorek