Ve znamení lukostřelce - Nesměrák, Martin (Moba, 2021)
Z kolony rakouských válečných zajatců uprchne při průchodu landštejnskou zemskou bránou jeden z ostře střežených vězňů. Okolnosti jeho útěku jsou natolik neobvyklé, že jeden z velitelů hradní posádky, Adalrik ze Sichelbachu, čelí podezření, že úmyslně umožnil nepříteli uniknout. Hned příští den navíc z kolony zmizí další dva lidé. Nepřehlednou situaci následně zkomplikuje nečekaný nález mrtvoly neznámého ozbrojence poblíž osady Pomezí..