Průvodce péčí o psa - White, Kay (Brázda, 2014)
Chytrý rádce pro všechny vlastníky psů přináší odpovědi na otázky, které jinde nenajdete. Týkají se všech hledisek chovu psa a péče o něj a autoři chtějí vám i vašim psům pomoci vytvořit a užít si oboustranně šťastný vztah. Témata jsou rozdělena do kapitol: Výběr psa, výživa a krmení, základní péče; Chování psa a jeho výcvik, řešení nezdarů a problémů; Zdravý pes, základy anatomie; Nemocný pes, nejběžnější nemoci; Jak o psa pečovat po ošetření veterinářem; Příznaky onemocnění