Barrandov - nezapomenutelní: Miloš Forman - Jiras, Pavel (Ottovo nakladatelství, 2016)
Mimořádné dílo zachycuje životní příběh nejúspěšnějšího českého režiséra, mapuje jeho rodinné osudy, těžké chvíle po ztrátě rodičů, první krůčky k filmu, československé tvůrčí období i přebírání Oscarů a celosvětovou proslulost