Laura a kleba Dračích králů - Freund, Peter (Euromedia Group, 2007)
Žádná lidská bytost se po celé věky ještě nevrátila z Dračí říše živá. Draci však vlastní převzácný kov, který třináctiletá Laura nutně potřebuje, aby jeho pomocí opravila svůj poškozený meč. Jen pomocí tohoto meče totiž dokáže zvítězit nad zločinným knížetem, který vězní jejího otce. Draci však svůj poklad pečlivě střeží a Laura musí čelit dalším protivníkům. Zanedlouho už nevěří, že by mohla ve svém snažení uspět... Další pokračování dobrodružných osudů odvážné dívky Laury na tajuplné planetě jménem Aventerra, navazuje na titul Laura a hádanka Stříbrné sfingy.