Inspektor Fousek na stopě - Lamková, Hana (Česká televize, 2016)
V budově Ministerstva pro odhalování nevysvětlitelných záhad má svou kancelář inspektor Fousek. Když si ministerstvo neví rady, Fousek je vždy připraven. Má ve své kanceláři boudu, protože je pes. Jeho spolupracovnicí je odvážná a parádivá kočka Micumiši a hlemýžď Herkules Maraton, který je přeborníkem ve zpomalování soudních jednání. Ti tři řeší domácí i mezinárodní případy. Deset minidetektivek podle úspěšného stejnojmenného večerníčku