Nebezpečná hra - Läckberg, Camilla (Motto, 2021)
Je silvestr a na souostroví nedaleko Stockholmu se snáší noc. Čtyři dospívající kamarádi Max, Liv, Anton a Martina slaví v domě Maxova otce, zatímco jejich rodiče odešli na party do vedlejšího domu. Alkohol teče proudem a teenageři z legrace začnou hrát monopoly. A aby to nebyla nuda, trochu vylepší pravidla. Začíná to nevinně, ale brzy přituhuje. Na povrch se derou potlačované city i nejtemnější tajemství a za každý tah ve hře někdo zaplatí.