Popletený svět - Janišová, Ivana (Fragment, 2020)
Maminka je v porodnici a Bětka musela na pár dní k babičce na vesnici. Babička má však velmi svérázný jazyk a její věty plné pořekadel a přísloví jsou pro Bětku nekonečnou studnicí údivu