Strašidelnická - Magašvári, Lucia (Albatros, 2020)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo - střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem. A že rozhodně nestraší sám