Deník Dory Greyové - Reviláková, Naďa (Albatros, 2020)
Vítěz literární soutěže Albatrosu na téma Odvaha. Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Dívka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník - deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj. Tak začíná dobrodružné pátrání po stopách minulosti, která by se už nikdy neměla opakovat