Nedráždi bráchu bosou nohou - Hejdová, Irena (Host, 2020)
Marek má strašnýho bráchu. Tedy aspoň si to myslí, a proto mu říká Mimoň. Jenže v určitém věku je každý mladší sourozenec strašný a věkový rozdíl dvou let je propastný. Takže je jasné, že důvod ke rvačce a vzájemným naschválům se vždycky najde. Jednou se bráchové zase pošťuchují, tentokrát na záchodě, až do něj nedopatřením spadnou. Proklouznou úzkou trubkou a ocitnou se v potrubním labyrintu. Dostat se z takové bryndy nebude jen tak. Cestou malé hrdiny potká nejeden zádrhel. Bez pomoci čtenářů to tentokrát nepůjde. Interaktivní ilustrovaná kniha pro všechny velké i malé sourozence