Nezbedný mýval - Pospíšilová, Zuzana (Fragment, 2021)
Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a z psí misky granule. Děda se rozhodne nastražit fotopast a ta na střeše zachytí mývala.