Ztřeštěný dům na stromě: 13 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2017)
Vítejte u Andyho a Terryho v domě na stromě, nejzábavnějším a nejskvělejším domě na světě! A ještě k tomu v domě s 13 patry, kde najdete vše, co si snad ani nedokážete představit: podzemní tajnou laboratoř, bowlingovou dráhu, průhledný bazén, nádrž s lidožravými žraloky, plně automatický metač maršmelounů, který vás všude sleduje a automaticky střílí bonbony rovnou do pusy, když máte hlad! V domě, kde se musíte vypořádat s obrovskými banány a obřími gorilami, ale i s létající kočkou a ošklivou mořskou příšerkou. Pozor! V tomto domě se může stát skoro všechno. Tak na co ještě čekáte? Rychle do koruny stromu a hurá za dobrodružstvím! Andy a Terry už na vás čekají!