Příliš mnoho tajemství - Gillerová, Katarína (Motto, 2021)
Proč Romana nečekaně nastoupila jako prodavačka do obchodu s kabelkami? A proč ji majitelka butiku zatahuje do svých soukromých záležitostí? Přidává jí práci a Romana tak nemá čas na své rodiče, nejlepšího kamaráda z dětství ani bývalého přítele, který ji chce získat zpět. Každý před ní skrývá nějaké tajemství. Romana rozplétá cizí osudy a otevírá staré křivdy, aby konečně dostala odpovědi na své otázky. Je ale opravdu nutné všechno vědět?