Zrcadlo - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2021)
Helena s Vladem žijí v takovém obyčejném manželství. Bez větších konfliktů, ale i bez potřebné jiskry, která by mu dávala laskavost a hřejivost. Stereotyp a nuda se bohužel dostali i do jejich vztahu a Helenu to hodně trápí, ale neví, co s tím, jak to změnit. A tak zatímco se její manžel ve volném čase věnuje svému hobby, ona bloudí po internetu a sní o tom jak by mohli žít, jak nebýt jen spolubydlící. Naštěstí má tento manželský pár dceru, která jim nevědomky nastaví zrcadlo