Šťastná za všech okolností - Devátá, Ivanka (Albatros Media, 2021)
Autobiografické příběhy známé české spisovatelky a herečky, psané jakoby pod heslem nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi, jsou plné nezměrné vitality, elánu a optimismu a potvrzují, že život je dar, štěstí je volba