Ano, můj pane - Niedl, František (Moravská Bastei Moba, 2021)
Román odehrávající se ve 14. století je úvodní knihou plánované historické série a čtenáři se zde mohou letmo setkat s postavami již známými z předchozích autorových knih ze série Rytíři z Vřesova