V pasti dravé řeky - Březinová, Ivona (Albatros, 2021)
Další kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití. Napínavé i poučné čtení tentokrát o kamarádech, kteří bojují s nebezpečnou vodou