Záhada dračího klíče - Šlik, Petr Hugo, 1976- (Albatros, 2019)
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka. K jakému zámku patří? A jakou cenu má pro tajemnou postavu, která partu pronásleduje a neštítí se ani vydírání? Během napínavého pátrání kamarádi odhalí, kde je skutečné srdce Klárova