Kurátor - Craven, M. W. (Mike W., 1968- (Vendeta, 2021)
Další ze série detektivních thrillerů s hlavním hrdinou detektivem Washingtonem Poem.Washington Poe a Tilly Bradshawová z Národní agentury pro trestnou činnost se ujímají případu, v němž nic nedává smysl. Proč vrah některé oběti před vraždou uspal, zatímco jiné umíraly v hrůzných bolestech? Proč jediný podezřelý popírá skutečnost, pro kterou mají vyšetřovatelé nezvratné důkazy, zatímco se přiznává k věcem, o kterých dosud vůbec nevěděli? A proč si všechny oběti vzaly před třemi lety ve stejný čas dva týdny volna? A případ nabere ještě temnější nádech, když se na scéně objeví zdiskreditovaná agentka FBI, která má za to, že Poe nepátrá po sériovém vrahovi. Domnívá se, že mají tu čest s někým mnohem horším – mužem, který si říká Kurátor.