Prolhané městečko - Chamberlain, Diane (Euromedeia Group, 2021)
Román americké autorky, v němž se mladá umělkyně snaží rozplést záhadu starou téměř osm desetiletí a vodítkem je jí stará omšelá nástěnná malba