Hned vedle - Montgomery, Leah (Kalibr, 2021)
John a Marcy Stanleyovi se v touze po klidném životě přestěhují na venkov. Když se setkají se svými novými sousedy, myslí si, že narazili na pravé zlato. Marcy se rychle skamarádí s Jill, ale když obdrží zlověstný dopis, začne podezřívat Jillina manžela Marka, že něco skrývá. Něco temného a násilného. Shannon se stala obětí důkladně promyšleného únosu. Po svém osvobození je posedlá hledáním muže, který ji unesl, mučil a navždy změnil. Obě ženy hledají odpovědi a obě jsou odhodlané je získat. Ani jedna ovšem není připravena na to, co najde