Sobík popleta - Hudáčková-Barochová, Věra (Fragment, 2021)
Sobík Ruda se cítí osaměle. Žije uprostřed stáda dospělých sobů a jeho jedinou kamarádkou je sedmiletá holčička Bětka, která dokáže mluvit se zvířaty. Když se od ní dozví o sobím spřežení Santa Clause, zatouží se k němu přidat