Myší díra - Votyová, Simona (Bourdon, 2021)
Osmiletý Axel má vadu řeči, starý mobil a depresivní matku, která mu nedopřeje ani slavit Vánoce. Jejich starý soused, všemi neoblíbený a věčně nasupený samotář, žije ze vzpomínek na bývalou partnerku. Padesátnice Jolana žije naopak přítomností a svou slibnou kariérou, zato nesnáší děti a ostatní sousedé jsou jí spíše lhostejní. Pětadvacetiletý Cyril je čistotou posedlý podivín, jehož největší vášní je sex. Jednotlivé charaktery, vztahy, ale také touhy a sny sledujeme očima nečekaného svědka, který vidí vše, zatímco sám zůstává neviděn.