Říkej tomu, jak chceš - Kemmerer, Brigid (CooBoo, 2021)
Young adult román americké autorky je další variací na příběh sbližování dvou mladých lidí, poznamenaných rodinnými traumaty. Rob býval populárním hráčem lakrosu, ale pak jeho otce chytili při zpronevěře a teď je z něj vyvrhel. Po tátově nepovedeném pokusu o sebevraždu se o něj navíc musí Rob s mámou starat. O Maegan si všichni myslí, že je snaživka, ale i ona má řadu tajemství a problémů. Když spolu Rob a Maegan během matematického projektu skončí ve dvojici, nejsou právě nadšení - vždyť toho o sobě navzájem dost slyšeli. Brzy ale zjistí, že mají víc společného, než kdy tušili.