Ztřeštěný dům na stromě: 26 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2017)
Pojďte se s námi podívat za Andym a Terrym do jejich nově rozšířeného šestadvacetipatrového domu na stromě! Andy a Terry přidali dalších třináct zbrusu nových pater, například: autodrom, skate rampu (s nebezpečím pádu do krokodýlí jámy), arénu na zápasy v bahně, antigravitační komoru, nahrávací studio, mechanického býka Jardu, ATM (automatickou tetovací mašinu), zmrzlinárnu s nabídkou sedmdesáti osmi příchutí, kde vás obslouží zmrzlinový robot jménem Ledoruký Edvard a Labyrint zkázy - bludiště tak strašně složité, že se z něj ještě nikdy NIKDO nedostal