Ztřeštěný dům na stromě: 39 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2018)
Pojďte se s námi podívat za Andym a Terrym do jejich nově rozšířeného devětatřicetipatrového domu na stromě! Čeká vás 13 zbrusu nových, akčních poschodí. Najdete tu například nejděsivější horskou dráhu na světě, operní dům, buldozerové bitevní pole, diskotéku se světelnou podlahou a obří disko-koulí, arénu s boxovacím slonem, který si říká Troubinátor, špičkově vybavenou kancelář s opakovacími poloautomatickými sešívačkami, laserovými gumami a katapultovacími kancelářskými křesly