Jak napálit rodiče - Johnson, Pete (Mladá fronta, 2021)
Louisovi se bohužel podaří usnout při vyučování a pan učitel Duncan trvá na setkání s rodiči. Zdá se, že žádné dobré skutky tentokrát nepomohou a zákaz účasti na vlogu Louise dočista zdrtí. Naštěstí je tu kamarádka Maddy a ta mu poradí, jak to s rodiči zařídit.