Škola jednorožců: Přehlídka mazlíčků - Champmanová, Linda (Grada Publishing, 2020)
Ve škole jednorožců je pořád spousta legrace. Chystá se přehlídka domácích mazlíčků. Viky se nemůže dočkat, přihlásili se i všichni její kamarádi. Ale Bouřlivák se začíná chovat velmi podivně. Viky si je jistá, že ho nečo trápí. Co by to mohlo být?